scene uit 'het oneindige verhaal'Stel dat je iemand zonder ervaring als opdracht geeft een 5-gangen-menu te bereiden. ‘Dat kan niet’ zal zeker het antwoord zijn. En terecht! Maar met de steun van een kok en kookboek valt tenslotte veel plezier en voldoening te behalen. Met musical, toneel, zang en dans gaat het niet anders. Net zomin als iemand op de wereld komt met de pollepel in de hand, net zomin word je als volleerd musicalacteur geboren.

Verzucht dus voor deze keer eens niet meteen dat je geen talent hebt, maar kom even proeven en oefenen, ontdek jezelf een beetje en dan zie je wel weer. Voor onze opleiding zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. Tijdens de lessen zal er bijzondere aandacht besteed worden aan podiumtechnieken, dynamiek, hedendaagse dans, stage dance, zang, expressie, toneel, assertiviteit, woord, ritme, mime, ….

Een goede voorbereiding om op het einde van het jaar deel uit te maken van de cast van het jaarlijkse familiespektakel. Kennis maken met de opleiding kan aan de hand van verschillende workshops bij de start van een nieuw seizoen (september).

Jong en oud kunnen zich inschrijven voor een gratis kennismaking met de opleiding. Gelieve een korte voorstelling van jezelf en 2 recente foto’s te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien je in aanmerking wil komen om aan te sluiten bij de opleiding van 2019 - 2020.