Goesting

Een One Mann Show

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen?

 

Vera Mann neemt u mee op een ontroerende en muzikale reis mee met verhalen over een vrouwenleven en het leven voor het theater. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. Het publiek wordt door deze actrice/musicalster, wonend en werkend in Nederland, geconfronteerd met verschillen tussen de Belgen en de ‘Hollanders’…of juist de overeenkomsten.

De muziek is zorgvuldig gekozen en sluit naadloos aan op alle onderwerpen in de voorstelling. Als kind was ze niet alleen geobsedeerd door Chopin maar ook door Barbra Streisand, de geboorte van een kalf toen ze 10 jaar oud was, had een heleboel toevallige ontmoetingen waardoor ze uiteindelijk op het podium belandde.

Vera Mann neemt je mee op reis door haar leven, ondersteund met muziek van o.a. Michel Legrand, Barbra Streisand, Joni Mitchell, Stephen Sondheim en Leo Ferré. Ze wordt begeleid door pianist Ed Boekee.

‘Goesting’, een allesomvattend Vlaams woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel goesting in het leven zoals het zich aandient!

Muziektheater in een organisatie van Event-Team vzw in samenwerking met Impact Entertainment, Stad Gent en DG Theater.

Pauze

Nee

Duur voorstelling

90 minuten