No module Published on Offcanvas position

De Makers

Jonathan Rockefeller en Rockefeller Studios hebben wereldwijd veel lof ontvangen voor hun bewerkingen van iconische titels als ‘Winnie de Poeh’, ‘Rupsje Nooitgenoeg’ en ‘Beertje Paddington’. Rockefeller’s productie van Rupsje Nooitgenoeg, gebaseerd op de boeken van Eric Carle, was te zien in 12 landen. Deze voorstelling was 3 seizoenen succesvol te zien bij Event-Team in samenwerking met Mark Theater. Nu verwelkomen we met veel plezier ‘Winnie de Poeh’ in samenwerking met Morssinkhof Terra Theaterproducties. 

Maker en regisseur Jonathan Rockefeller:

“De muziek, de spectaculaire levensgrote poppen en de sfeervolle voorstellingen zijn de perfecte manier om het publiek te (her-)introduceren aan theater, dit is een must see voorstelling voor Winnie de Poeh-fans van alle leeftijden. We zijn enthousiast om het Honderd Bunderbos naar Vlaanderen te brengen zodat publiek van alle leeftijden samen met ons deze hartverwarmende musical kan bekijken.”

Producent Michiel Morssinkhof (Nederland):

“Winnie de Poeh is één van de bekendste en meest iconische figuren uit de geschiedenis, we zien er enorm naar uit om deze warme musical te brengen met onze Nederlandse cast.”

Gebaseerd op Winnie de Poeh van A.A. Milne en Disney

Originele liedjes: Richard M. Sherman en Robert B. Sherman

Muziek en aanvullende liedteksten: Nate Edmondson

Ontwikkeling en regie: Jonathan Rockefeller

Ontwikkeling poppen: Matthew Lish

Kostuumontwerp: Lindsay McWilliams

Lichtontwerp: Jamie Roderick

Associate regie: Wesley de Ridder

Associate lichtontwerp: Wannes van der Veer

Associate decor, poppen en kostuums: Kathelijne Monnens

Producent: Michiel Morssinkhof

Tourmanager Vlaanderen: Olivier De Meyer