No module Published on Offcanvas position

Organisatie

Olivier De Meyer: verantwoordelijke Event–Team

Op driejarige leeftijd had hij de microbe al te pakken …

Olivier De Meyer is geboren te Gent op 25 april 1983. In 1998 startte hij Event–Team en vanaf zijn 15de levensjaar volgde hij verschillende musicalopleidingen.

1 492533 85c9fa6832158c949433052b33f72266

Hij was reeds te zien in verschillende musicals: Annie, Kuifje, Dracula, Scrooge, ... .

Op televisie vertolkte hij enkele rollen in o.a. 'De Ridder', 'Echter verhalen: de kliniek', 'De buurtpolitie', 'De Redders', 'Zijn daar geen beelden van?', een reclamespot voor Radio 1 en in 2014 was hij te zien in de bioscoopfilm 'Labyrinthus'.

Sinds 2003 neemt hij productieleiding in handen voor de shows en musicals van Event–Team.

Naast Event–Team studeerde hij in 2004 af als leraar lager onderwijs aan de Arteveldehogeschool te Gent en werkt hij als leraar in basisschool Sint–Bavo te Gent (2de leerjaar).

Elk seizoen opnieuw stelt hij het artistieke team van Event-Team vzw voor een grote artistieke en technische uitdaging met een familiespektakel.

Olivier is de stuwende kracht achter Event–Team, samen met een artistiek team en technische crew om U tegen te zeggen. 

Naast Event-Team vzw is Olivier freelance Front of House in Capitole Gent. Tijdens de zomermaanden kan je hem vaak vinden aan het Donkmeer maar hij al verschillende jaren meewerkt als stagemanager bij de shows van Festivaria: o.a. Titanic en Singin' in the Rain. In seizoen '22 - '23 was hij productieleider voor Legally Blonde, de musical en The Broken Circle Breakdown (met Lize Feryn en Roel Vanderstukken). 

Voor komend seizoen bij Event-Team vzw neemt hij de rol van productieleider op zich voor de tour van 'Disney Winnie de Poeh - de musical' in Vlaanderen. 

Wegens de blijvende onzekerheden in de eventsector is het momenteel niet mogelijk voor Event-Team vzw om eigen middelen te investeren in eigen producties en familiespektakels.